Grote opkomst participatiebijeenkomst 27 okt

Plenair gedeelte, gevolgd door tafelgesprekken

Wij werken nog aan een compleet verslag van de bijeenkomst bij Dekker Zoetermeer gisteren. Wel kunnen we alvast een paar dingen constateren. Met grof geteld zo’n 100 buurtgenoten kunnen we van een zeer goede opkomst spreken. Het is duidelijk dat dit thema leeft in de buurt, zodanig dat mensen zelfs in tijden van corona afgereisd zijn naar de andere kant van de stad om hun stem te laten horen. En die stem was helder toen de vraag werd voorgelegd aan de zaal: Niemand wil hoogbouw!

We willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst en bijdragen, waaronder projectmanager Kampmeijer, raadsleden, wethouder Paalvast en de representatie van Chronos.

Het volledige verslag zult u hier later terugvinden en zullen wij ook als nieuwsbrief verspreiden.

Aanbevolen artikelen

[instagram-feed]