Bewonersbijeenkomst randvoorwaarden de Sniep op 12 oktober 2022.

Beste bewoners,

Vorige week zijn jullie via een brief van de Gemeente Zoetermeer op de hoogte gesteld van een bijeenkomst die in het teken staat van de randvoorwaarden voor locatie De Sniep. Deze inloopbijeenkomst vindt op woensdag 12 oktober plaats tussen 19:00 en 20:30 uur in De Kapelaan, Nicolaasplein 2 in Zoetermeer. Tijdens deze bijeenkomst is naast de Gemeente Zoetermeer en projectontwikkelaar Chronos ook de klankbordgroep en netbeheerder Stedin aanwezig.

Uiteraard roepen wij iedereen op om de inloopbijeenkomst te bezoeken. Er is ten eerste de mogelijkheid om te reageren op het concept randvoorwaarden en vragen te stellen aan de Gemeente Zoetermeer, Chronos of Stedin. Ten tweede is het belangrijk dat wij als bewoners onze betrokkenheid, interesse en zorgen laten horen over wat er op de plek van De Sniep komt te staan.

Hoe is het concept randvoorwaarden tot stand gekomen? De leden van de klankbordgroep zijn in de afgelopen maanden samengekomen om te reageren op het eerste concept randvoorwaarden, opgesteld door de Gemeente Zoetermeer. Vervolgens is het advies op deze concept randvoorwaarden uitgewerkt door een aantal leden van de klankbordgroep waarbij de focus is gelegd op onduidelijkheden en tekortkomingen van het concept. Ten tweede is er een notitie bijgevoegd die ingaat op het proces, de tekortkomingen daarvan en hoe de klankbordgroep dit ervaren heeft.

Via de volgende link is het mogelijk om het advies van de klankbordgroep en het concept randvoorwaarden in te zien én op te reageren. Er is ook een optie om anoniem een reactie of vraag achter te laten.
https://doemee.zoetermeer.nl/lopende+projecten/woningbouw-sniep/default.aspx.

Overige documenten over de bouwplannen zijn te vinden op de project website van de gemeente.
https://www.zoetermeer.nl/desniep

We zien en spreken jullie graag op woensdag 12 oktober in De Kapelaan!

Aanbevolen artikelen

[instagram-feed]